Föreläsningar

Planerade föreläsningar

(om inte Covid-19 sätter hinder)


Maria Rooth 29 augusti 2020

Som f.d. elitidrottare vet hon vad som krävs för att nå framgång: ett effektivt självledarskap. Det handlar till stor del om förmågan att styra sina tankar och beteenden mot uppsatta mål. Maria ger i sin föreläsning konkreta verktyg till hur man kan utveckla sin förmåga att leda sig själv genom bland annat att ha ett mål i sikte för att veta vart man är på väg, vilket hårt och fokuserat jobb som krävs för att nå dit man vill komma, och den mentala inställningens betydelse för möjligheterna att nå förändring och nå sina mål. Vare sig det handlar om att nå sina säljmål, gå upp eller ner i vikt eller nå ett högt uppsatt mål så kan man applicera Marias tankesätt. Maria vill inspirera och engagera om något som rör många genom sin fantastiska resa som ishockeyspelare.

Då karriären har varit kantad av många strukturella hinder som ensam tjej i en mansdominerad idrott, så präglas också föreläsningen av tankar kring jämställdhet och inkludering.
Karin Hägglund 9 Jannuari 2021

Karin har en annorlunda idrottshistoria då hon var 18 år första gången hon klev in i en karatedojo. Innan dess var Karin hästtjej och stallet hade varit som ett andra hem sedan åtta års ålder. Karin bestämde sig för att se hur bra hon kunde bli i karate och tio år senare stod hon högst upp på SM-pallen och gjorde det sedan fem år i rad.


Se mer: https://karinhagglund.com/omkarin/Lördagen 6 feb 2021

Ida Svensson

Att överleva tonåren utan att tappa bort sig själv


En föreläsning om träning, psykisk hälsa, självkänsla och hur viktigt det är att vara sin bästa vän!

Läs mer